Referencer

Total renovering af førstesal + det løse

Vi skulle ha renoveret vores første sal og lavet den om til to værelser til vores drenge, vi kontaktede KEKA byg for et tilbud på opgaven.

Keld kom og kiggede kom med et par forslag til løsning af opgaven.

Vi valgte selv at stå for nedbrækning af det gamle.

1/4 kl 07,00 kom Keld med makker og gik i gang med opgaven.
Jeg har aldrig set håndværker knokle så hurtig det var en sand fornøjelse at komme hjem fra arbejde og se hvor stor et udvikling der var sket.

Efter 14 dage kom Keld og sagde at der ikke havde været nogen overraskelser og forventede heller ikke at der vil komme nogen så der var penge til noget ekstra.

Vi valgte at få huset net pudset og malet og det kunne Keld heldigvis også klare.

Efter 4 uger står huset færdig rigtig lækkert og lige som vi har ønsket.

Vi kan med stor tilfredshed sige at vi vil til en hver tid anbefale KEBA byg og der er mange opgaver foran Keld i vores hus.

Marianne og Alex
Frederikshavn


Napstjært Strand, 29. maj 2019

Vi har nu haft et samarbejde med KeKa Byg gennem omtrent et år. Det kan lyde af meget, men vi har også fået gennemført et stort projekt! Og det hele til vores store tilfredshed. Vi startede med at ville have bygget lidt til og skiftet yderbeklædning og vinduer & døre i vores meget gamle sommerhus. Keld kom med et fantastisk oplæg til, hvordan opgaven kunne løses, og vi er faktisk endt med et helt nyt hus, men med stor respekt for vores ønske om ikke at ændre for meget ved det gamle sommerhus, så dets oprindelige charme er bevaret.

Vi har således fået bygget til, fjernet og erstattet medtaget træværk (det oprindelige hus er fra 1938), støbt ny sokkel rundt om hele huset, fået bygget nyt stolpeskelet op, isoleret, opsat dampspærre, ny yderbeklædning, nyt tag, nye vinduer og døre, efterisolering af de gamle gulve. Endvidere har vi fået lavet et helt nyt badeværelse, og lidt flisearbejde i køkken, samt opsætning af ny køkkenbordplade med montering af vask og blandingsbatteri, og vi har fået isat elektronisk dørlås.

Vi synes, det har været et rigtig godt forløb lige fra besigtigelse af ejendommen og tilbudsgivning og hele vejen til faktisk gennemførelse af opgaven. Keld er altid meget let tilgængelig ved spørgsmål og alt er foregået i en behagelig og hyggelig stemning, med respekt for at udgifterne ikke skulle løbe løbsk og at vi evt. selv kunne udføre noget af arbejdet (malerarbejde) og indkøbe nogle af materialerne.

Vi har gennem hele forløbet været i tryg dialog med Keld om opgavernes omfang og haft god mulighed for at sige til og fra ift. ekstra arbejder. Det har fra start til slut været en meget professionel oplevelse, men også en meget ærlig og ydmyg tilgang til hele projektet og vores ønsker. Keld har stået for at hyre de ekstra håndværkere ind, som var nødvendige (el-installatør, isoleringsfirma) i forløbet og formidlede endvidere kontakt til tegnestue, der kunne lave tegningerne for os og stå for byggesagen hos kommunen.

Alt er udført med et rigtig flot resultat. Det har været en fornøjelse og vi er endog meget tilfredse med arbejdets udførelse. Vi vil ikke tøve med at bruge KeKa Byg igen. Varm anbefaling herfra!

Hilsen
Karen Hornshøj og Jan Skovø


Jørgen Sten Christiensen

Vi har i 2015-16 fået bygget nyt sommerhus på Bombærvej 10, Ålbæk af Keld Karlsson, KeKa Byg.

Det har været en god oplevelse hvor Keld har stået for hele processen fra nedrivning af det gamle hus til opførelsen af det nye fra sokkel – fundament – selve huset lavet i træ og afsluttet med maling. Keld har udført alt arbejdet fraset vvs og elektriker samt tagpap. Det har været trygt for os at Keld har stået for hele processen , arbejdet er udført med stor akuratesse og håndværksmæssig været helt i orden. Vi har fået et hus der til fulde opfylder vores ønsker og samarbejdet med Keld har været konstruktivt og gridningsfrit .

Vi kan kun anbefale Keka Byg som total entrepenør

De varmeste anbefalingen fra Elin og Signe Eskelund


Skagen 12 januar 2014

Jeg har nu igen brugt KEKA-byg til en totalrenovering af mit hus i Skagen.
Renoveringen har omfattet alt lige fra vandskuring og maling af huset ude, til fuldstændig renovering inde.
Nyt el system ,gulve, døre ,lofter, maling, radiatorer, termostater…ja alt simpelthen.
Arbejdet blev udført til tiden og i særdeles høj kvalitet, så igen kan jeg kun give KEKA.byg de bedste anbefalinger.

MVH.
Tage Moselund


Skagen den 1 juni 2013.

I forbindelse med etablering af udendørs terrasse kontaktede jeg Keld Karlsson, der meget hurtigt forstod opgaven og kom med et virkelig godt udspil til opgavens løsning.

I løbet af bare en uge stod terrassen klar med fine detaljer og samtidig bundsolidt håndværk.

Keld skiftede også et par rør og lavede lidt elarbejde, så det var bare skønt at have ham på besøg som håndværker.

Så hvis du har brug for en mand, der kan alt, så kan jeg varmt anbefale Keld fra KEKA-byg.

Med venlig hilsen
Tage Moselund, Partner
Crear Management


Bjørg og Ove Hansen

Vi vil gjerne fortelle om vår erfaring med "Multimannen" Keld, vi er et dansk/norsk ektepar som bor utenfor Oslo men som kjøpte en eldre enebolig i Sæby i 2005.

Vi trengte hjelp til å få huset malt utvendig og så en annonse i Sæby Avisen ,vi ble veldig fornøyd.

Siden har det blitt flere små-jobber sist i vinter da vi desverre fikk lekkasje pga. frost, Keld renoverte stue, gang og bad.

Vi er veldig fornøyde med arbeidet han utførte .

Desuten er Keld en mann vi kan stole 100% på.
Asker 29.5.2011
Bjørg og Ove Hansen


Britta og Erik Olsson

Vi valgte KeKa Byg, da vi i foråret 2011 ville have efterisoleret vores loft for at spare på varmeudgifterne.Vi var særdeles tilfredse med arbejdet, som KeKa Byg leverede. Arbejdet blev udført meget effektivt, omhyggeligt og hurtigt.

Vi kan på det varmeste anbefale KeKa Byg.

Britta og Erik Olsson

Bent Ole Sørensen
Keka Byg havde i foråret 2011 entreprisen for en total renovering af Bratten Byg`s 140 m2 udlejningsbolig på Rimmens Alle i Frederikshavn.

Dette indebar nedbrydning med efterfølgende opbygning af ejendommen. Der blev støbt nye gulve med varme, alt i vvs, nyt kloaksystem, tilslutning af fjernvarme, udvendig flisebelægning, vand, el, vinduer, indvendige og udvendige døre, ruminddeling, 2 badeværelser, køkken, altan, flisearbejde, gulvbelægning, malerarbejde mm.

Keka byg styrede professionelt arbejdsprocessen og samarbejdet med underleverandørerne. Arbejdet blev lavet 100 % tilfredsstillende og flot. Ejendommen var udlejet en uge efter at arbejdet var afleveret og alt fungerer perfekt.

Jeg vil til enhver tid anbefale Keka Byg til både mindre men også meget store opgaver.

Mvh.
Bent Ole Sørensen
Direktør Bratten Byg ApS
Foldenvej 15
9981 Bratten
Tlf. 22313479


Vi er en andelsboligforening i Aalbæk på 10 boliger som skulle have efterisoleret vores lofter.

Der var flere som lagde bud ind, og vi valgte Keka Byg.

Keka Byg er yderst profesionelt, effektive og færdig til tiden samt pænt oprydning!!

Vi vil på det varmeste anbefale Keka Byg.

A.B.F. Skovly
Gúri Sande


Rita & Lasse

Jeg vil gerne skrive vedr. vores byggeri at vi er utrolig glade for det færdig resultat. Vi synes at du har været med til at gøre det så godt som det er blevet - fordi du ikke har stillet spørgsmål ved det som vi har foreslået - men sagt det kan vi sagtens finde ud af.

Der har været et par gange hvor vi har kunnet se at det som var blevet lavet (efter tegningen) ikke var så praktisk som det kunne have været - og vi har spurgt dig - kan vi lave det sådan - Her har du har altid været villig til og lave det som vi har ønsket det - og derfor er vores køkken blevet til vores vidunderlige dejlige store køkken hvor vi alle kan være i og hygge os i, og det skal du have tak for Keld.

Samtidig er du utrolig dejlig og have som håndværker - Keld er en rigtig hyggelig person og altid hjælpsom at have gående som håndværker, så vi er glade for at vi valgte dig til vores køkkenprojekt.

Mvh.
Rita & Lasse
Kløvervej
9900 Frederikshavn.


AB Kilden

Keka Byg har i efteråret 2012 efterisolering vore lofter med 150 mm mineraluld.
Arbejdet er udført håndværksmæssigt forsvarligt og til vor fulde tilfredshed.
AB Kilden
Bestyrelsen